avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cineva angajat în septembrie 1988, cu 4 luni ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cineva angajat în septembrie 1988, cu 4 luni nemuncite, ...

Cineva angajat în septembrie 1988, cu 4 luni nemunciți ițe, 1 luna concediu fără plata, iar din toată vexhimea 3 ani sunt lucrați în grupa II, ce vechime are în munca pana în prezent? Cei 3 ani se considera 4 ani de munca în grupa obișnuită? Se iau în calcul doar pentru pensia limita de vârstă sau și pentru cea anticipata partial?
Cel mai recent răspuns: goplanet , utilizator 14:50, 3 Mai 2022
Sa va dea Dumnezeu sănătate ca nu luminați în labirintul legilor..In sfarsit am înțeles. Dacă as fi fost apt de munca și sănătoasă nu as fi calculat asa la sânge vechimea în munca. Uneori și o luna în plus de munca este prea mult pentru cineva bolnav.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiu aferent și reducere vÎrsta pensionare pentru grupa a ... nelu 2009tm nelu 2009tm STAGIU AFERENT și REDUCERE VÎRSTA PENSIONARE pentru GRUPA a II a de muncă : V-aș fi îndatorat dacă m-ați putea lămuri, de ce nu sunt la fel , ... (vezi toată discuția)
Privind grupa a-ii-a de munca! buna ziua! doresc sa stiu, cate ... cernatlarisa@ cernatlarisa@ Privind Grupa a-II-a de Munca! Buna Ziua! Doresc sa stiu, cate luni se acorda pt un an de grupa a-II-a; (se acorda diferentiat: pentru grupa a-II-a 3 luni, ... (vezi toată discuția)
Conditii pensionare grupa a ii-a de munca herminav herminav Buna ziua, Salariat (30.05.1960) o vechime in munca de 40,7 a lucrat in grupa a II-a de munca 17,8 (1983-2001). Stiam ca pentru grupa II-a se acorda 3 luni ... (vezi toată discuția)