avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, Am si eu o intrebare si sper ca cineva sa ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, Am si eu o intrebare si sper ca cineva sa ma poate ...

Buna ziua,

Am si eu o intrebare si sper ca cineva sa ma poate edifica:

Mandatarul sau petentul, pot sustine un proces civil in faza de recurs (la Curtea de Apel) daca nu este avocat sau nu are studii juridice?
Aici doresc sa invoc art. 21. alin. (1) si (2) din Constitutia Romaniei, dorind sa contracarez art. 486 alin. (3) din C. Proc. Civ.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: markomarius1 , utilizator 01:16, 5 Mai 2022
Multumesc pentru raspuns.

In ceea ce privesc concluziile scrise, se poate proceda la fel? Sa fie depuse/sustinute in instanta, de catre petent/mandatar.
Multumesc pentru raspuns.

Dar sa puna concluzii scrise, poate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandatarul,in ncpc, are voie sa puna concluzii orale in recurs ? ivasi ivasi ca urmare a deciziei curtii constitutionale mandatarul are voie la concluzii orale in RECURS ? (vezi toată discuția)
Reprezentare la icjc cracanatu cracanatu Buna ziua Doresc un raspuns la intrebarea: este legal sa ma reprezint singur, ca simplu cetatean fara cunostinte juridice in fata judecatorilor ICJC si sa-mi ... (vezi toată discuția)
Reprezentare in fata instantei de apel/recurs absolvent studii juridice CristescuD CristescuD Buna ziua, doresc sa stiu daca un absolvent de studii juridice se poate reprezenta singur in instantele de apel si de recurs. Sau daca se poate sa ma indrumati ... (vezi toată discuția)