avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua , As avea și eu câteva întrebări .. 1. ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua , As avea și eu câteva întrebări .. 1. Exista posibilitatea ...

Buna ziua ,
As avea și eu câteva întrebări ..
1. Exista posibilitatea ca la un CAR sa nu se aprobe niciun fel de suma chiar dacă se aduc giranti ?
2. Cum se calculează scorul pentru un CAR?
3. Dacă mai exista un alt CAR dat prin executor dar pus poprire din salariu pe el lunar, este sigur faptul ca nu se mai poate aplica la niciun CAR din țara ?

Alte discuții în legătură

Poprire salariu Rares 123456 Rares 123456 Bună ziua, În urmă cu câteva luni am fost girant la cineva într-un contract CAR. Ideea e ca persoana respectivă nu și-a onorat obligațiile de ... (vezi toată discuția)
Poprire salarii debitor si giranti lalanec lalanec Buna ziua, Cazul in speta: Imprumut facut la un CAR cu 3 giranti. Imposibilitate de plata pe o perioada atat a debitorului (eu) cat si a 2 dintre giranti ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu laur7901 laur7901 Buna ziua - in calitate de girant pentru un debit, s-a emis hotararea judecatoreasca de retinere din salariu; - la data de azi aceasta hotarare si titlul ... (vezi toată discuția)