avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,am accesat un credit cu iubita mea si doresc ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,am accesat un credit cu iubita mea si doresc sa ma ...

Buna ziua,am accesat un credit cu iubita mea si doresc sa ma asigur ca bunul propriu pe care il detin nu poate fi atacat de un alt mostenitor in caz de deces si ca ii va ramane ei.
Bunul propriu al tau sau al vostru?

Creditul este impartit 50/50 din proprietate.Partea mea din proprietate sa ii ramana ei si sa nu poata fi atacata de catre mostenitori(parinti,frati,surori) daca exista vreo modalitate.
Ultima modificare: Luni, 2 Mai 2022
Manuela Rășină, administrator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
lasati-i un testament.
Deocmadata propietatea este a bancii pana la achitarea creditului (daca este ipotecar)sau puteti sa i vindeti nuda propietate sa ramaneti doar cu uzufructul
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
in primul rand, proprietatea nu e a bancii si in al doilea, nu a zis ca vrea sa ii dea de acum
Ultima modificare: Luni, 2 Mai 2022
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Cum se mostenesc concubinii cristina_popescu_23 cristina_popescu_23 Buna! Concubinul meu si cu mine avem fiecare cate un imobil luat cu credit, de dinainte sa ne cunoastem. Noi vrem sa ne putem mosteni unul pe altul dar nu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! nu sunt căsătorită legal , dar stam împreună ... Breje Florica Breje Florica Bună ziua ! Nu sunt căsătorită legal , dar stam împreună de foarte mulți ani , am hotarat sa ne facem casă împreună, pe actele cumpărare a ... (vezi toată discuția)
Vă salut! am nevoie de un sfat! am fost sunat astazi de persoana ... Mario1980 Mario1980 Vă salut! Am nevoie de un sfat! Am fost sunat astazi de persoana care avea grija de o rudă indepartată sa-mi spună ca a decedat, asta in conditiile in care ... (vezi toată discuția)