avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Titlul de poprire este executoriu în cazul în care ...
Discuție deschisă în Executare silită

Titlul de poprire este executoriu în cazul în care debitorul ...

Titlul de poprire este executoriu în cazul în care debitorul nu a primit somația? Mulțumesc
Buna ziua!

Poprirea se infiinteaza fara somatie. Ulterior este comunicata instiintarea despre instituirea popririi, impreuna cu celelalte acte de executare, daca nu vi s-au comunicat pana atunci.
Puteti formula contestatie la executare, daca este temeinica, in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta despre poprire, prin instiintarea transmisa de catre executor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instaurarea popririi pe contul de salariat Petrica Nicolae Petrica Nicolae Buna ziua, Numele meu este Nicolae Petrica . Va rog sa-mi spuneti daca este obligatorie ( prin lege ) instiintarea angajatorului,din partea ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita alex_gav alex_gav Buna ziua, am o nelamurire privind termenul de contestare a unui act emis de catre un executor judecatoresc; la ce foruri de justitie se poate contesta si in ... (vezi toată discuția)
Falsa executare silita cata78 cata78 Buna ziua . Probema mea e urmatoarea : in 2012 mi s-a stabilit o pensie de intretinere pt un minor in cuantum de 200 lei. Astazi am primit la servici poprire ... (vezi toată discuția)