avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general RECEPTIE SISTEM FOTOVOLTAIC
Discuție deschisă în Contabilitate în general

RECEPTIE SISTEM FOTOVOLTAIC

Buna ziua.
Daca am achizitionat pe firma materiale (pe mai multe facturi) pentru a forma un sistem de apnouri fotovoltaice cum procedez pentru a le incadra ca mijloc fix? Ce documente intocmesc ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 19:00, 2 Mai 2022
Se intocmeste Proces verbal de receptie a lucrarii si in baza lui se face inregistrarea in contabilitate a mijlocului fix.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate primara alina240 alina240 Buna ziua Detin o mica firma de prestari servicii. Deocamdata nu am stoc de marfa sau materiale am doar cateva obiecte de inventar si un mijloc fix ( ... (vezi toată discuția)
Tva-investii regie proprie atalinna atalinna As avea o intrebare va rog frumos.Sunt firma platitoare de Tva si am realizat lucrari de investitii in regie proprie.Pentru aceasta ar trebui emisa factura ... (vezi toată discuția)
Receptie mijloc fix SabauDor SabauDor Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce documente sunt necesare pentru a intocmi nota de receptie la achizitionarea unui mijloc fix intr-o societate comerciala. ... (vezi toată discuția)