avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... -Parintii mei au cumparat in anul 1957 un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

-Parintii mei au cumparat in anul 1957 un teren intrqavilan,prin ...

-Parintii mei au cumparat in anul 1957 un teren intrqavilan,prin notariat,au construit ocasa pe acel teren,in anul 1976 tatal meu vinde unui cetatean din localitate casa si 25o m/2,cu chitanta de mana,primaria deschide rol agricol acestui cetacean si inscrie toata suprafata in rolul acestuia,in 1997,primaria emite acestuia, titlu de proprietate pe numele lui,noi detindu-l cu act de v/c autentic,dar fara a fi expropriati de restul de suprafata ,am deschis procese insa probabil judecatoria fiind in zona de influenta,au fot aranjate prin avocat,am avut 2,au fost date sentinte aiurea,motivele fiind aberante ca nu am depus cerere de reconstituire conf. legii 18/1991,desi aceasta lege nu prevede sa depui separat pentru teren intravilan,cerere,.tatal a depus cerere de reconstituire in general, nu special,asa prevede legea 18,pe motiv ca nu a fost expropiat terenul pot anula titlul de proprietate?

Alte discuții în legătură

Cerere pierduta legea fondului funciar xyz2012 xyz2012 S-a reconstituit dreptul de proprietate in baza legii 18/1991 asupra unui teren intravilan. Persoana beneficiara are contract de v-c din 1957 in care scrie de ... (vezi toată discuția)
Prescriere decret neaplicat luminita -severa luminita -severa prin decret nr. 493/1954 se prevede exproprierea proprietarului, apoi prin alt decret din 1955, alocarea lotului expropriat ca loc de casa unui alt cetatean. ... (vezi toată discuția)
Alba[neagra, continuare... Tiberiu Lazar Tiberiu Lazar o scrisoare gasita in corespondenta parintilor,din '70-'71,in care varul tatalui facea oferta pentru a fi despagubit cu o suma de bani,astfel ca intreaga ... (vezi toată discuția)