avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie handicap, Buna Ziua, Mama mea este ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie handicap, Buna Ziua, Mama mea este imobilizata la ...

Indemnizatie handicap,

Buna Ziua,

Mama mea este imobilizata la pat in urma unor probleme medicale-
""""
a.
Diagnosticmedical:
1. Vene varicoase cu ulceratie si inflamatie la membrele inferioare. Flebita si tromboflobita,Sdr posttrombotic cu ulcer gigant trofic infectat gamba stanga Poliartroza.Osteomielita cronica cu fistule de drenaj.
2. Infectie fistulizata cronica si reactie inlamatorie datorata unor proteze ortopedice intern de sold stang
3. Persoana nu se poate deplasa,deficit motor accentuat ambele membre inferioare. infectie supurata cronica mb inf stg
""""""
Mai sus am enuntat raportul medical de externare, de la spitalul Orasenesc Tg Neamt

Am depus dosarul la DGASPC Neamt, iar acesta a fost refuzat cu urmatoarea motivare:
"Nu se incadreaza in criteriile medicopsihosociale aprobate prin Ordinul or. 762/3 I .08 .2007 al M.M.F.E.S. si Ordinul or. 1992119.11.2007 al M.S.P., cu modificarile si completarile ulterioare"
Intrebarea este daca mama mea are dreptul sau nu la indemnizatia de handicap.

Cu respect Mihai C.

Alte discuții în legătură

Indemnizatie handicap, buna ziua, mama mea este imobilizata la ... mihaiddx mihaiddx Indemnizatie handicap, Buna Ziua, Mama mea este imobilizata la pat in urma unor probleme medicale- \"\"\"\" a. Diagnosticmedical: 1. Vene ... (vezi toată discuția)
Este necesar avizul comisiei de expertiza dupa 90 de zile de concediu medical? oji62 oji62 in urma unui infarct miocardic , asiguratul poate beneficia de 1 an de zile concediu medical. cf unui ordin al M.S. dupa 90 zile de concediu medical ... (vezi toată discuția)
Concediu medical pt picior amputat anaid1972 anaid1972 buna ziua, as dori o lamurire in privinta acordarii concediului medical peste 90 de zile in cazul unui salariat cu piciorul amputat.este necesara viza ... (vezi toată discuția)