avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ce documente sunt necesare in vederea restituirii unei ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ce documente sunt necesare in vederea restituirii unei cantitati sustrase de angajat?

Buna ziua. Ce documente sunt necesare in vederea restituirii unei cantitati sustrase de angajat?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Mai 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am un vecin care depoziteaza cantitati mari de vin ... Leonsanvoin@gmail.com Leonsanvoin@gmail.com Buna ziua! Am un vecin care depoziteaza cantitati mari de vin ( scop comercial ) in garajul de la parterul blocului. Doresc sa stiu daca este legal sa ... (vezi toată discuția)
Factura retur rodaf rodaf Buna ziua, spuneti-mi va rog cum inregistrez, in saga, o factura la marfa restituita furnizorului. Multumesc mult. (vezi toată discuția)
Limitare procesare/stocare date din punct de vedere legal constantinpricope2013 constantinpricope2013 Buna ziua, Mi-am propus sa fac o platforma(mobile+web) care sa contina un fel de jurnal al angajarilor unei persoane si o interactiune si acces la documente ... (vezi toată discuția)