avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua, Detin o societate comerciala cu intrare si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua, Detin o societate comerciala cu intrare si iesire ...

Buna ziua,
Detin o societate comerciala cu intrare si iesire auto direct din punctul de lucru in DN1.
Care sunt pasii de urmat pentru obtinerea autorizatiilor necesare,deoarece am inteles ca trebuie achitata o suma anuala si pe ce sait aflu detalii am intrat pe CNADR dar nu m-am lamurit
multumesc anticipat celor ce ma pot ajuta,
O ZI BUNA TUTUROR

Alte discuții în legătură

Autorizatie pentru deschiderea unui magazin de imbracaminte/incaltaminte ContSters200730 ContSters200730 Buna seara! Detin o societate comerciala cu un domeniu principal de activitate diferit de ceea ce vreau acum sa deschid, acum orientandu-ma catre un magazin de ... (vezi toată discuția)
Radiere certificat inmatriculare auto robocap robocap am vindut o masina anul trecut parcurgind pasii legali ai vinzatorului de buna credinta si anume- am facut act de vinzare cumparare am radiat masina la ... (vezi toată discuția)
Autorizare creme (cosmetice) 888izabela888 888izabela888 Buna ziua, Doresc sa pot comercializa o crema productie proprie. Ce autorizatii am nevoie si cum se pot obtine? A mai trecut cineva prin acest proces si ar ... (vezi toată discuția)