avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua, Detin o societate comerciala cu intrare si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua, Detin o societate comerciala cu intrare si iesire ...

Buna ziua,
Detin o societate comerciala cu intrare si iesire auto direct din punctul de lucru in DN1.
Care sunt pasii de urmat pentru obtinerea autorizatiilor necesare,deoarece am inteles ca trebuie achitata o suma anuala si pe ce sait aflu detalii am intrat pe CNADR dar nu m-am lamurit
multumesc anticipat celor ce ma pot ajuta,
O ZI BUNA TUTUROR

Alte discuții în legătură

Autorizatie pentru deschiderea unui magazin de imbracaminte/incaltaminte ContSters200730 ContSters200730 Buna seara! Detin o societate comerciala cu un domeniu principal de activitate diferit de ceea ce vreau acum sa deschid, acum orientandu-ma catre un magazin de ... (vezi toată discuția)
Radiere certificat inmatriculare auto robocap robocap am vindut o masina anul trecut parcurgind pasii legali ai vinzatorului de buna credinta si anume- am facut act de vinzare cumparare am radiat masina la ... (vezi toată discuția)
Documente interne intrare iesire CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 Este obligatoriu sau optional ptr buna desfasurare a activitatii sa ai un registru de intrari iesiri documente? Multumesc (vezi toată discuția)