avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Problema cont bancar unicredit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Problema cont bancar unicredit

Bună ziua, am o propire pe conturile bancare iar contul deschis la unicredit nu il mai folosesc de 1an, problema este ca ei nu vor sa mi închidă contul pe motiv ca am propire dar totodată îmi pune lunar 8lei pe minus. Am plătit 25 d elei sa duc contul pe 0 și acum iar am 8 lei cu minus. Ce as putea face?? Am sunat și nu vor nici sa închidă contul și nici sa schimbe planul sau ceva , iar eu mai de plata 2 ani la poprire și sincer nu as vrea sa plătesc lunar timp de 2 ani câte 8lei pe luna pt un cont pe care nu îl folosesc.
Ultima modificare: Marți, 3 Mai 2022
stefan192, utilizator

Alte discuții în legătură

Accidental in biroul de credit Vigilante Vigilante Buna ziua, In 2005 am facut in credit la banca Unicredit de vreo 1500 de euro. Am paltit ratele lunar la timp intotdeauna far intarzieri. In 2006, am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,am o poprire de catre executor,am un cont deschis la ... Aly068 Aly068 Buna ziua,am o poprire de catre executor,am un cont deschis la ing inaintea popririi,am sunat sa mi se inchida conturile pentru ca nu am niciun venit si nu imi ... (vezi toată discuția)
Cont bancar inactiv poprit,doresc deschiderea unui cont de salariul la aceeași bancă. mihai0888 mihai0888 Bună ziua Mă confrunt cu o poprire pe un cont care l-am avut la o bancă , de acum vreo 3 ani nu știu nimic de aceea poprire nu am fost notificat de ... (vezi toată discuția)