avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cont bancar inactiv poprit,doresc deschiderea unui ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cont bancar inactiv poprit,doresc deschiderea unui cont de salariul la aceeași bancă.

Bună ziua Mă confrunt cu o poprire pe un cont care l-am avut la o bancă , de acum vreo 3 ani nu știu nimic de aceea poprire nu am fost notificat de către bancă nu am avut rulaje pe cont cam 2 și 8 luni.
Am sunat in callcenter-ul bănci mi sa zis că acel cont nu mai este activ nu este nimic de plată și pot să deschid un nou cont .
La serviciu ni s-a sa solicitat să ne deschidem conturi de salariu la acceasii banca venind reprezentanți din partea bănci am semnat acte de deschidere de cont de salariu dar surpriza după 7 zile m-am trezit cu surpriza că mi-au activat tot acel cont poprit , de poprire aflând in momentul cand l-am luat pe reprezentatul băncii la intrebarii să îmi verifice după CNP contul și să îmi de-a un extras de cont pe vechiul cont .Refuzând deschiderea altui cont și card de salariu, cei din callcenter-ul bănci mi-au zis că se poate deschide un nou cont și un nou card fără să mai pot utiliza contul cel vechi.
As dori să știu dacă pot atentiona angajatorul daca refuz sa primesc salariul in contul de la aceea banca menționată este posibil că banca sa transmită extras de cont către angajator?
Mai sus, dețin și alte conturi la alte bănci și nu am această poprire de asemenea și angajat cu acte și norma de muncă întreagă și nu am primit nicio adresă de poprire.
Mai pot să notific bancă că doresc inchiderea acelui cont și că nu mai doresc redeschiderea relație de client cu ei ?
Și dacă refuză închiderea acelui cont să mă adresez OPC?
Ultima modificare: Miercuri, 2 Mai 2018
mihai0888, utilizator

Alte discuții în legătură

Inchidere contului fara acordul clientului Lavinia1988 Lavinia1988 Buna seara In data de 29.10. am mers la banca unde aveam deschise un cont in RON (acest cont era pentru alocatia copilului) am card atasat si un pachet EURO ... (vezi toată discuția)
Pacaleala sau gresala ?? noane noane La sfarsitul lunii martie 2018 am contractat un pachet de salariu la Otp Bank , la sucursala Traian Rm.Valcea. Mentionez ca am solicitat pachetul respectiv ... (vezi toată discuția)
Se poate pune poprire pe cardul de credit? ami20021968 ami20021968 Din documentarile facute pana acum, in ceea ce priveste poprirea pe salariu, am constatat ca abuziv( de catre banca si executorul judecatoresc) se pot bloca ... (vezi toată discuția)