avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună dimineața, am dreptul la pensie la limita de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună dimineața, am dreptul la pensie la limita de vârstă,din ...

Bună dimineața, am dreptul la pensie la limita de vârstă,din 15 mai. Dosarul e depus.
Trebuie să depun demisie la locul de munca?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: cukrasz_kata , utilizator 07:04, 16 Mai 2022
Din 15 mai , c.i.m. va inceta de drept fara sa va mai depuneti dvs demisia ....
Bună dimineața, angajatorul insistă să depun demisie. Menționez că nu am primit încă decizia de pensionare,dar nu mai vreau să lucrez.
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim Karmaniko Karmaniko Buna ziua, va rog sa-mi oferiti un raspuns in urmatoarea speta, mentionez ca este vorba despre un salariat din sectorul bugetar-personal contractual: - CIM ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu salariu (companie privata) b26ddg b26ddg Buna ziua, am 59 ani si 4 luni si incepand cu 27 mai 2020 indeplinesc conditiile de iesire la pensie la limita varsta, luand in considerare cei 8 ani de lucru ... (vezi toată discuția)
Urgent-pensie anticipata sau anticipata partiala!!! anabell anabell Buna ziua, Am si eu o intrebare, si v-as fi recunoscatoare daca as primi un raspuns cat mai curand: in cazul in care un salariat face o cerere catre ... (vezi toată discuția)