avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Autovehicul provenienta SUA, inmatriculat deja intr-un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Autovehicul provenienta SUA, inmatriculat deja intr-un stat membru UE

Va solicit sa ma ajutati cu o informatie.
Doresc sa achizitionez un autovehicul din Bulgaria, pentru a-l inmatricula in Romania, marca Honda Civic 2008, cod motor R18A1, provenienta SUA, inmatriculat deja in Bulgaria. Din spusele proprietarului nu este trecuta norma de poluare in cartea masinii, deoarece in Bulgaria nu se cerea la momentul inmatricularii.
Ma intereseaza daca atunci cand ii voi scoate Certificatul de autenticitate si cartea de identitate in Romania, va trebui facuta omologarea si testul de noxe pentru a stabili norma de poluare (de regula Euro 4 pentru acest model), chiar daca autovehiculul a fost deja inmatriculat intr-un stat membru UE. Va pot furniza mai multe date daca este nevoie.
Multumesc,
Teodor
Cel mai recent răspuns: Bucifalis , utilizator 07:47, 5 Mai 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Poate ati citit printre randuri. Nu cred ca nu ati inteles ce ma interesa dupa ce ati citit textul, ba chiar am folosit si semne de punctuatie pt o mai buna intelegere. Imi pierdeti timpul si mie si dvs cu astfel de ironii. Multumesc pt ajutor

Voinea Liviu a scris:

Dvs estimati deja ce se va constata la o omologare RAR?
Care este intrebarea dvs?

Ultima modificare: Joi, 5 Mai 2022
Bucifalis, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre schimbarea motorului LusianGhebus LusianGhebus Buna ziua Detin un Ford Fa din 1997 inmatriculat in Romania, pe care il folosesc in Italia. Din pacate am avut probleme cu chiuloasa, nereusind sa rezolv ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu - imposibila uninvited66 uninvited66 Salut, Un prieten a venit in tara acum 1 an si 6 luni. A adus cu el o masina, un SAAB, din suedia, cu acte pe numele lui, primit acolo cadou. Nu a reusit sa ... (vezi toată discuția)
Consultare pavelmita pavelmita bună ziua,aş dorii ca cineva să mă ajute să înţeleg dacă am fost victima sistemului din această ţară care de multe ori îmi este silă că mai ... (vezi toată discuția)