avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Ce se intampla daca nu reusesc sa platesc la timp ca ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Ce se intampla daca nu reusesc sa platesc la timp ca PFA?

Buna ziua, stiu ca termenul de plata ca PFA a obligatiilor fiscale (impozitul de 10%, CAS si CASS) este data de 25 mai.

Exista o perioada de gratie inainte de masura de proprire a conturilor? In caz ca nu reusesc sa achit la timp, cand pot sa ma astept sa mi se propreasca conturile?
Ultima modificare: Marți, 17 Mai 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Pascal19 , utilizator 14:18, 4 Mai 2022
Vorbeste la circa fianciara de unde aparti....ei pot gratia perioada

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata impozit, cas, cass pentru pfa gheon gheon Sunt PFA de anul trecut din martie inregistrat in sistem de impozitare real, cu un venit brut pe martie - decembrie 2018 de 38800 lei. Din cauza unor ... (vezi toată discuția)
Executare silita pfa-pentru neplata impozit! rhynna rhynna Buna ziua.Sunt PFA cu Profesie Liberala.Pe data de 20 decembrie trebuia sa achit impozitul,CAS si CASS aferente trimestrului 4 ale anului 2013. Am platit pe ... (vezi toată discuția)
Declaratia 212 - neclaritati impozite 2017 (cas pt dividende incasate in 2017) cristi_22 cristi_22 Buna ziua, Sunt salariat (8 ore, salar peste salar minim). Am si un PFA norma de venit. Norma de venit pt 2017 a fost injumatatita (adeverinta salariat) ... (vezi toată discuția)