avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua!Mă aflu în procesul de achiziționare al ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua!Mă aflu în procesul de achiziționare al unui apartament ...

Buna ziua!Mă aflu în procesul de achiziționare al unui apartament și am observat că în extrasul de carte funciara precum și în cadastru figurează o boxa dar în contractul de vânzare-cumpărare al proprietarului aceasta nu este menționată.Va rog să mă lămuriți cum este posibil și care este realitatea.Mentionez că proprietarul spune că boxa ii este proprietate.Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:34, 4 Mai 2022
e simplu: cu mare probabilitate, proprietarul nu doreste sa va vanda si boxa. e dreptul lui
Ultima modificare: Miercuri, 4 Mai 2022
adriandimitriu, utilizator
Eu am antecontract cu proprietarul in care boxa e menționată,aceasta apare și în cadastru și în extrasul de carte funciara.Dar boxa aceasta nu e menționată în contractul de vânzare-cumpărare al proprietarului cu fostul proprietar.Sper că acum m-am făcut înțeleasă.
am inteles. e posibil sa fie o eroare materiala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea funciara Floroba Floroba Buna ziua , Doresc sa achizitionez un teren intravilan in Bucuresti si am facut la notariat cu vanzatorul o promisiune bilaterala de vanzare cumparare , ... (vezi toată discuția)
Notare in cartea funciara gresita acremene acremene Am solicitat inscrierea in CF a unui antecontract de vanzare cumpare prin intermediul unui avocat, am primit o copie a extrasului funciar doar ca dintr-o ... (vezi toată discuția)
Eroare de nr. scara a unui ap. in contract vanzare-cumparare Radu.miki Radu.miki Buna ziua! Sunt in curs de a cumpara un ap., am semnat precontractul cu proprietara , dupa care am observat ca in contract este trecuta sc.3 iar ap.este situat ... (vezi toată discuția)