avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta grupa a II a de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta grupa a II a de munca

Buna ziua,
In vederea intocmirii dosarului de pensionare, am nevoie de adeverinta grupa a II a de munca pentru perioada 05.12.1983-01.03.1989 unde am lucrat in cadrul IAS SCHELA, jud. Teleorman, unitate care a avut ca lichidator judiciar pe dl. Dimofte Octavian. In urma contactarii telefonice, lichidatorul judiciar mi-a raspuns ca nu detine nici un act al respectivei societati. Cum trebuie sa procedez in acest caz? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:14, 5 Mai 2022
Intrebati la Direcţia Judeţeană a Arhivelor Naţionale Teleorman
Adresa: Şos. Turnu Magurele nr.5, Alexandria, jud. Teleorman, cod 140003
Telefon : 0247/312.669
E-mail: teleorman@arhivelenationale.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întrebare deschisa. bună ziua. va rog sa mi spuneți unde ma pot adresa, pentru ... Nicolescu viorel Nicolescu viorel Bună ziua. Va rog sa mi spuneți unde ma pot adresa, pentru arhiva I. A. P. L. Alunis și C. P. A. D. M. Măgurele în vederea întocmirii dosarului de ... (vezi toată discuția)
Recuperare vechime catalintufa78@yahoo.com catalintufa78@yahoo.com Bună ziua! Între anii 1984 și 1990 am lucrat că frizer în cadrul CPADM in comuna Dracsănei jud.Teleorman .Numele meu era Scăeteanu Olguța.Cum pot ... (vezi toată discuția)
Pensionare alinutza24bella alinutza24bella Buna ziua Unde as putea gasi arhiva I.A.S. Zimnicele,jud.Teleorman,pentru a obtine o adeverinta pentru tatal meu care trebuie sa se pensioneze si ii mai ... (vezi toată discuția)