avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua, o procedura operationala emisa de o ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua, o procedura operationala emisa de o universitate e ...

Buna ziua, o procedura operationala emisa de o universitate e act administrativ individual sau normativ, dacă aceasta reglementează o activitate curenta a tuturor profesorilor? Ea mai poate fi contestată în instanță dacă a trecut termenul de depunere a plângerii prealabile? Dispozițiile bazate pe o asemenea procedură cu probleme de legalitate pot fi contestate în instanță?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:38, 16 Mai 2022
o procedura poate fi si asa si asa, din cauza ca universitatile se bucura de o larga autonomie.
din ce scrieti pare administrativ..., dar e nevoie de detalii. in instanta poate fi contestat orice, dar depinde cum argumentati. la o intrebare generala, un raspuns general.
Ultima modificare: Luni, 16 Mai 2022
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, o procedura operationala emisa de o universitate e ... florinisac72 florinisac72 Buna ziua, o procedura operationala emisa de o universitate e act administrativ individual sau normativ. Ea reglementeaza o activitatw a curenta a tuturor ... (vezi toată discuția)
Cod procedura fiscala kem kem Buna ziua, Va rog sa imi precizati daca actualul Cod de Procedura Fiscala face parte sau nu din categoria legilor organice. Eventual, va rog sa argumentati ... (vezi toată discuția)
Posibilitati de contestare a unei decizii administrative Lucciano Lucciano Buna ziua, in universitati, dispozitiile decanilor, deciziile rectorilor sau hotararile Consiliilor Facultatilor ce regim juridic au, sunt acte administrative ... (vezi toată discuția)