avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Ma puteți ajuta vă rog cu niște ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Ma puteți ajuta vă rog cu niște întrebări (interogatoriu) ...

Bună ziua! Ma puteți ajuta vă rog cu niște întrebări (interogatoriu) într-un proces de partaj bunuri comune? Cum trebuie să fie răspunsul "Da", "Nu", Nu știu "aceste întrebări sunt pentru reclamant.Pe lângă aceste răspunsuri, ai voie sau trebuie sa dai și explicații? Va fi pentru prima dată când mă voi afla într-o sală de judecată și am mari emoții!!
Cu respect!
Ultima modificare: Joi, 5 Mai 2022
Ana-Maria85, utilizator
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 05:08, 10 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In principiu raspunsurile la intrebari sunt asa cum ati mentionat. Da", "Nu", Nu știu/ Insa depinde de cum s-au formulat intrebarile este posibil sa nu se poata raspunda numai in acest fel si sa fie necesara o lamurire, asta in functie de contextul respectiv. Emotiile nu isi au rostul fiind vorba doar de o lamurire a acelei spete care se judeca iar cel care nu are nimic de ascuns nu are de ce sa isi faca griji.
Ultima modificare: Joi, 5 Mai 2022
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business
Mulțumesc!
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intrebarile vor fi de genul "Recunoasteti ca....". ///" este adevarat ca in perioada....."///iar raspunsurile vor fi Da, Nu si insotite de explicatii daca apreciati necesar. Intrebarile vor viza fapte personale legate de obiectul dosarului.
Mulțumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va fie teama! Nu aveti motive. Fruntea sus! Succes!

Alte discuții în legătură

Citatie in care se mentioneaza ca se face interogatoriu marinela_09 marinela_09 Buna ziua, am primit o citatie de la judecatorie, cum ca trebuie sa ma prezint personal la interogatoriu. Sunt cu fostul sot in proces de vizitare minor. ... (vezi toată discuția)
Dare in judecata pentru neplata intretinerii murzea murzea buna ziua, am fost data in judecata pentru neplata intretinerii. Nu imi permit un avocat datorita situatiei financiare. Sunt proprietara unui ap. cu 2 camere. ... (vezi toată discuția)
Problema foarte delicata marius_singurpelume marius_singurpelume Buna dimineata, Am aflat zilele acestea ca sunt copil adoptat. Socul a fost enorm! Simt ca am trait pana acum ,,doar in minciuna\\", desi din multe puncte de ... (vezi toată discuția)