Bună ziua! Ma puteți ajuta vă rog cu niște întrebări (interogatoriu) într-un proces de partaj bunuri comune? Cum trebuie să fie răspunsul "Da", "Nu", Nu știu "aceste întrebări sunt pentru reclamant.Pe lângă aceste răspunsuri, ai voie sau trebuie sa dai și explicații? Va fi pentru prima dată când mă voi afla într-o sală de judecată și am mari emoții!!
Cu respect!
In principiu raspunsurile la intrebari sunt asa cum ati mentionat. Da", "Nu", Nu știu/ Insa depinde de cum s-au formulat intrebarile este posibil sa nu se poata raspunda numai in acest fel si sa fie necesara o lamurire, asta in functie de contextul respectiv. Emotiile nu isi au rostul fiind vorba doar de o lamurire a acelei spete care se judeca iar cel care nu are nimic de ascuns nu are de ce sa isi faca griji.
Intrebarile vor fi de genul "Recunoasteti ca....". ///" este adevarat ca in perioada....."///iar raspunsurile vor fi Da, Nu si insotite de explicatii daca apreciati necesar. Intrebarile vor viza fapte personale legate de obiectul dosarului.