avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... dare in judecata pentru neplata intretinerii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

dare in judecata pentru neplata intretinerii

buna ziua, am fost data in judecata pentru neplata intretinerii. Nu imi permit un avocat datorita situatiei financiare. Sunt proprietara unui ap. cu 2 camere. Vreau sa stiu cum sa procedez si legi exista pentru a nu-mi pierde apartamentul. Venitul meu este sub 1000 ron. Si inca o intrebare : ce presupune aceasta INTAMPINARE pe care trebuie sa o fac cu cel tarziu 5 zile inainte de termenul de judecata. Mentionez ca presedintel asociatiei doreste proba cu interogatoriu. Ce presupune aceasta? Va multumesc anticipat pt raspunsurile pe care le voi primi.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 17:04, 1 Septembrie 2010
Intampinarea cuprinde:
- exceptiile de procedura ce le ridicati la cererea reclamantului
- raspunsul la toate capetele de fapt si de drept ale cererii
- dovezile ce le solicitati in aparare: inscrisuri, martori, interogatoriu
- semnatura
- daca pe citatie este mentionata prezenta d-voastra la obligatoriu, este bine sa va prezentati si sa raspundeti intrucat altfel instanta poate aprecia ca reclamantul are dreptate
- in general, ptr. aceasta suma niciun executor judecatpresc nu va executa silit pe imobil
avocat Cristina Popescu
Cam ce datorii aveti la asociatie si cat sunt de vechi?
La interogatoriu se pun intrebari de genul:
- Recunoasteti ca locuiti in apartamentul x ?
- Cate persoane locuiesc in apartament?
- Consumati apa si beneficiati de caldura, lift etc ?
Sau alte asemenea intrebari formulate de reclamant si care vi se pun de catre judecator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare agathanucristi agathanucristi cum trebuie sa trimit o intampinare judecatorie si ce trebuie sa cupinda ea?eu sunt reclamanta.:O (vezi toată discuția)
Proces civil ContSters154816 ContSters154816 Buna ziua Speta : Sunt dat in judecata, civil, mi se cere ca inainte cu 5 zile de termen sa depun intampinarea in dublu exemplar . Intrebari : 1 - ... (vezi toată discuția)
Citatie in care se mentioneaza ca se face interogatoriu marinela_09 marinela_09 Buna ziua, am primit o citatie de la judecatorie, cum ca trebuie sa ma prezint personal la interogatoriu. Sunt cu fostul sot in proces de vizitare minor. ... (vezi toată discuția)