avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PROBLEME CU MOSTENIREA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PROBLEME CU MOSTENIREA

Bună seara!
Unchiul meu încearcă sa o forțeze pe mama mea sa accepte împărțirea moștenirii asa cum dorește și sora mamei mele! Intr-un fel încearcă sa o sperie ca merge la Tribunal și ca să accepte împărțirea bunurilor asa cum doresc ei!
Acum 12 ani a mers sa discute cu fratele meu despre moștenire î spunându-i tot asa niște vorbe care l-au făcut sa se sinucidă! Acum încearcă și cu mine și fratele meu trimitindu-ne mesaje jignitoare!
Mama dorește sa se facă împărțirea bunurilor corect,dar ei încerca să ia ce este mai de valoare !
Va rog frumos sa îmi dați un sfat pentru acest caz!
Mulțumesc!

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cazul e foarte simplu ,consultati un avocat pt a intelege ce drepturi aveti,ulterior av va poate reprezents la ,,negocieri"cu unchiul sau daca e cazul in instanta.Nu disperati astfel de probleme se rezolva,sunt absolut banale din.pdv juridic.
Buna ziua,
Este clar ca va trebui sa dezbateti succesiunea pe calea unei actiuni in instanta.
Ar fi indicat sa consultati inainte un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de acceptare tacita a succesiunii ContSters238389 ContSters238389 As dori sa aflu daca declaratia prin care am declarat ca sint de acord ca sotia supravietuitoare a unchiului meu sa foloseasca cit timp traieste si partea mea ... (vezi toată discuția)
Tata vrea să renunț la cota mea din moștenirea după mama, dar eu nu sunt de acord cu asta. cum să fac, care e procedura? Anngellicca Anngellicca Buna ziua! Am si eu o intrebare. In luna august mama a decedat, iar acum tata ma cheama pt succesiune, dar eu nu sunt de acord cu cedarea drepturilor. Pot ... (vezi toată discuția)
Mostenire aurelia i iordache aurelia i iordache Bunica mea a murit acum 5 ani, lasind in urma o casa si teren agricol intr-o comuna in jud.Olt. A avut 2 fii - tatal meu (care a decedat inaintea bunicii) si ... (vezi toată discuția)