avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... adopti
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

adopti

buna stiu ca adoptia internationala in romania este inchisa insa eu am dubla cetatenie deci doua carti de identitate un domiciliul in romania si unul in strainatate as putea adopta un copil in romania daca pe perioada adoptiei as locui in romania si copilul ar puta parasi tara dupa acea
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 21:07, 15 Ianuarie 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eu sunt plecata din tara din 1977 la 15 ani, reintregirea familiei. ... DianaG123 DianaG123 Eu sunt plecata din tara din 1977 la 15 ani, reintregirea familiei. In Germania am primit acte de identitate nemtesti si cetatenia germana, dupa parinti. Dar ... (vezi toată discuția)
Fiul meu are 21 de ani si vrea sa obtina carte de identitate ... d2011 d2011 Fiul meu are 21 de ani si vrea sa obtina carte de identitate si domiciliul in Romania. Ce trebuie sa faca pentru a obtine prima carte de identitate considerand ... (vezi toată discuția)
Prima carte de identitate in strainatate ContSters95039 ContSters95039 Buna Ziua! Sora mea este are cetatenie dubla, moldoveneasca si romana. A primit cetatenia romana prin intermediul mamei. Nu era majora cand mama mea a ... (vezi toată discuția)