avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract utilități prin furt de date
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract utilități prin furt de date

O persoană necunoscută a păcălit-o pe mama, luându-i datele de pe ultima factura de curent si a întocmit cel puțin 6 contracte, la adrese diferite, pe numele ei. Din ce se pare, toate la Electrica.
Ma puteți îndruma va rog, ce-ar fi de făcut?Temerea cea mai mare e sa nu se ajunga la recuperatorii de datorii, in caz ca acele persoane nu-si plătesc facturile.
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:46, 7 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
sa inteleg ca dvs stiti deja de 6 contracte false la Electrica pe numele mamei dvs.? mai intai ar trebui sa le obtineti in copie si sa le anulati, dovedind ca imobilele pentru care s-au facut nu au pe mama dvs ca proprietar/ chirias. daca Electrica nu coopereaza, le puneti in vedere ca este vorba de un posibil fals si uz de fals iar ce fac ei s-ar putea numi favorizarea infractorului. iar acolo nu va fi vorba de Electrica ci de una - doua persoane responsabile de contracte. pasul urmator e sa mergeti cu contractele la Politie/ Parchet si sa faceti plangere. asta fiindca pe mine m-ar interesa mai intai sa-mi opresc paguba si abia apoi sa fie prins faptasul. si aveti mai multa grija de mama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal ContSters295489 ContSters295489 Buna ziua.As dori sa-mi spuneti daca o persoana a depus la dosare( cam 30 procese)un contract de vinzare-cumparare fals (ei zic ca au cumparat in 1980 iar ... (vezi toată discuția)
Favorizarea infractorului si tainuire eventuala colaborare luciancreta luciancreta persoana S elibereaza si semneaza o Adeverinta care atesta lucruri false , de pe urma careia o alta persoana L beneficiaza in baza unei legi , de o ... (vezi toată discuția)
Va rog un sfat Radu 26 Radu 26 Buna ziua In anul 2007 mi sa retrocedat un apartament. Pina in anul 2007 apartamentul era al Spatiului Locaiv Era o locuinta nationalizata care apartinea ... (vezi toată discuția)