avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... De curand am cumparat un teren, vecinii din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

De curand am cumparat un teren, vecinii din stanga/dreapta au ...

De curand am cumparat un teren, vecinii din stanga/dreapta au deja gardul construit. Ulterior am adus un cadastrist sa imi masoare, acesta mi-a spus ca vecinul a intrat 20cm pe terenul meu ,pe o distanta de 100m. Am vorbit cu acesta si mi-a spus ca are aprobare notariala de la fostul proprietar. Eu nu ma pot intelege deloc cu acesta, deoarece acum la randul lui nu imi da acordul sa ma lipesc de gardul lui si ma obliga sa construiesc la 3metrii distanta, chiar daca casa lui e mai departe. Acest lucru nu l-am stiut de la vechiul proprietar, acesta nu mi-a comunicat la momentul vanzarii ca i-a cedat 20cm pentru gard. Vroiam sa va intreb daca eu sunt acum noul proprietar, il pot da in judecata sa isi retraga gardul? Este un om cu care nu ma pot intelege deloc. Am incercat in toate modurile. Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Mai 2022
darkynok, utilizator

Alte discuții în legătură

Informație despre calcan Ianiselecom Ianiselecom Buna ziua. Dețin un teren cu o casa bătrânească lipita la calcan in partea din stânga proprietații, aici având ca vecin domeniul public. Vecinul ... (vezi toată discuția)
Constructie gard fara acordul proprietarului aurelia81 aurelia81 Buna ziua, In urma cu 2 ani am cumparat un teren intavilan agricol ce avea 2 laturi imprejmuite (fiind limite de hotar) de 2 vecini.Nu am stiut ca la ... (vezi toată discuția)
Coordonatele stereo ale unui teren, conform actului cadastral, nu sunt recunoscute la delimitarea "cu ruleta a unui teren cumparat Dragnea Ioan Dragnea Ioan Am cumparat un teren, cu acte cadastrale in regula, cu coordonate stereo insa la punerea in posesie vanzatorul a facut o delimitare cu ruleta luand un ... (vezi toată discuția)