avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, In cazul pierderii actului de proprietate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, In cazul pierderii actului de proprietate sau a documentelor ...

Buna ziua,
In cazul pierderii actului de proprietate sau a documentelor care atesta faptul ca esti proprietar pe o locuinta(casa+teren),se poate recupera de undeva?
Ce trebuie facut in situatia asta?
Multumesc!
Buna ziua,
Da, se pot cauta duplicate la Camera Notarilor sau la Primarie sau la Arhivele Nationale, etc. Depinde de anul in care a fost emis titlul de proprietate si de ce institutie a fost emis.
Bună ziua!
In cazul pierderii unui act de proprietate se pot solicita de cei îndreptățiți duplicatul actului respectiv, funcție de emitentul actului!
Daca nu va descurcați, puteți apela la serviciile unui avocat!
Ultima modificare: Miercuri, 25 Mai 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut titlu de proprietate valentin_matei2003 valentin_matei2003 Buna ziua daca unchiul meu a pierdut un titlu de proprietate si acum vrea sa vanda o proprietate unde se poate duce sa scoata un alt titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
Pierdut act de proprietate bestb bestb Buna seara! Mi s-a furat actul de proprietate. Stiu ca trebuie sa anunt la Monitorul Oficial pierderea si sa-l declar nul (?). Se poate recupera duplicat de ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate Mihaela Enache Mihaela Enache povestea suna asa : dupa legea 18 s-a reconstituit dreptul de proprietate asupra unui teren agricol 1,5 ha in numele sotiei supravietuitoare si a singurului ... (vezi toată discuția)