avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... As dori sa mă ajutați cu un răspuns. In urma ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

As dori sa mă ajutați cu un răspuns. In urma decesului părinților ...

As dori sa mă ajutați cu un răspuns. In urma decesului părinților mei am moștenit o casa.As dori sa mă mut împreună cu fică mea (ea având 22 de ani).De mai mult timp am certuri în familie -sotul meu nu lucrează nicăieri și este și scandalagiu.As vrea sa mă pot ,dar as vrea sa știu dacă soțul meun ar putea sa îmi facă ceva probleme?Ar puter sa mă reclame la politie pt abandon de familie sau sa îmi dea politia amenda.Vă rog sa mă sfătuiți ce aş putea să fac.Mulțumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca de zeci de ori am raspuns pe acest forum referitor la aceasta legenda cu abandonul de familie.E fabulos cum s a fixat in subcostientul colectiv acest basm,Nu exista abandon de familie sau parasirea domiciliului conjugal asa cum o vedeti dvs,,plecati unde vreti,cu cine vreti,cand vreti ,nu sunteti legata de sot cu lanturi.Mai mult fata e majora,,nu exista institutie competrnta care sa se implice in asa ceva
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bunaziua,
Mutati-va fara niciun fel de problema.
Nu exista "abandon de familie".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am moștenit o casa în urma decesului părinților mei (am certificat ... Dana ember Dana ember Am moștenit o casa în urma decesului părinților mei (am certificat de mostenitor)și as dori să mă mut împreună cu fică mea (aceasta având 22 de ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu eleniakk eleniakk Fratele meu, casatorit de patru ani, fara copii, in urma neintelegerilor cu sotia doreste sa se mute si ulterior, daca nu vor rezolva problema , chiar sa ... (vezi toată discuția)
Daca plec este abandon de familie? alexafarcas alexafarcas Situatia este urmatoarea: dupa mulitple certuri si atmosfera conflictuala in casa as dori sa plec, sa ma mut impreuna cu copilul. din locuinta comuna As vrea ... (vezi toată discuția)