avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... preluare exploatare teren agricol ( balta)
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

preluare exploatare teren agricol ( balta)

buna, doresc sa preiau pentru exploatare o suprafata de teren agricio cu destinatie piscicultura ce face obiectul unui contract de concesiune in al carui continut se specifica faptul ca este interzisa subconcesionarea. dar in urmatorul punct se stipuleaza ; Concesionarul nu va putea incheia cu terti nici un fel de contract care are ca obiect exploatarea tertenului , decat cu acordul prealabil al Concedentului, prin derogare de la prevederile pct. (anterior) pentru motive temeinice.Am acordul Concesionarului fiind in imposibilitatea de a mai continua exploatarea intregi suprafete. Sub ce forma, mod si ce contract putem incheia si sa-l propunen Concedentului. va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Mai 2022
VALCROFT, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract concesiune ioanandrei ioanandrei In calitate de persoana juridica de drept privat (concesionar) am dobindit in anul 1999 un contract de concesiune pentru prestarea unor servicii de interes ... (vezi toată discuția)
Contract de concesiune andr33apn andr33apn Buna ziua, va rog sa-mi transmiteti daca se poate cadrul legal al contractelor de concesiune din 2005.Pe cati ani se putea concesiona un serviciu public? Va ... (vezi toată discuția)
Concesionare de catre primarie a unor cai de acces intr-un imobil privat MARIANO MARIANO Suntem 10 coproprietari ai etajului unui complex comercial. Anul trecut primaria a concesionat unuia dintre noi o sprafata de teren aflata intre imobil si ... (vezi toată discuția)