avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca linia de hotar este acea delimitare dintre ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca linia de hotar este acea delimitare dintre parcelele vecinilor, ...

Daca linia de hotar este acea delimitare dintre parcelele vecinilor, care mai este linia de hotar atunci când gardul dintre vecini este din BCA si are 20 de cm grosime? Linia de hotar ramane valabila la mijlocul celor 20 de cm din gard? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Mutare gard construit numai pe terenul meu Grigoroiu Grigoroiu Am o proprietate pe care fostul proprietar: - a construit gardul despartitor fata de proprietatea alaturata numai pe terenul meu. Gardul este din BCA. - a ... (vezi toată discuția)
Constructie abuziva macke_donnu macke_donnu cu ceva luni in urma in absenta proprietarului fiul vecinului a construit un zid din bca in locul gardului existent , se poate efectua o astfel de constructie ... (vezi toată discuția)
Dilema limita proprietate liniuta liniuta Referitor la Art. 594. Fiecare coproprietar poate sã zideascã în contra unui zid comun si sã bage grinzi sau legãturi în toatã ... (vezi toată discuția)