avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructie abuziva
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructie abuziva

cu ceva luni in urma in absenta proprietarului fiul vecinului a construit un zid din bca in locul gardului existent , se poate efectua o astfel de constructie fara autorizatie sau acordul vecinului zidul are o grosime de 15 cm din care jumatate in curtea MEA
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 13:07, 26 Septembrie 2016
Din cate stiu eu, nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul vecinilor pentru modificarea gardului dintre proprietati??? lili7 lili7 In cazul in care doresc sa renovez prin modificarea aspectului exterior si formei, gardul care imprejmuieste proprietatea mea(gard construit excusiv de noi), ... (vezi toată discuția)
Modificare gard despartitor proprietate grun_2014 grun_2014 Buna ziua, Situatia pe care o raportez este in felul urmator: - intre 2 proprietati exista gard despartitor construit de care mine (cu proiect, fundatie si ... (vezi toată discuția)
Reamenajare interioara apartament cf legii 50/1991 soazig soazig Am nevoie de un sfat in legatura cu aplicabilitatea legii 50/1991. La art 11 al legii sus-mentionate se specifica ca nu este nevoie de autorizatie de ... (vezi toată discuția)