avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, sunt medic si un cunoscut de-al meu (nu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, sunt medic si un cunoscut de-al meu (nu pacient) de ...

Buna ziua, sunt medic si un cunoscut de la meu (nu pacient) de 75 ani, beneficiar de certificat de handicap pentru boala Parkinson si dementa (fara drept deocamdata la insotitor platit) inca conduce autoturismul propriu. Eu il consider un mare pericol in trafic, are miscari lente, tremura, ramane cu mainile inclestate pe obiecte. Ce pot face dpdv legal pentru a atrage atentia organelor competente ca omul nu ar trebui sa mai conduca?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O adresa catre Inspectoratul Judetean de Politie, serviciul rutier, in care sa detaliati cele relalate aici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bolnav parkinson - conducator auto Lulica Lulica Bolnav parkinson - conducator auto Buna ziua, Am un cunoscut, persoana in varsta de 73 de ani, bolnav de parkinson. In ultima vreme semnele bolii au ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, bunicul patern al copilului meu de 6 ani, bunic de ... Anastasia gar Anastasia gar Buna ziua, bunicul patern al copilului meu de 6 ani, bunic de 75 ani cu probleme mari de sanatate neuro psihiatrica (boala Parkinson, dementa, sindrom anxios ... (vezi toată discuția)
Bolile inapte pentru optinerea permisulu de conducere Crystyn Crystyn Buna Seara!!As dori si eu foarte mult sa aflu cu ce boli nu ai dreptul de a conduce.....as vrea lista de boli care sa cuprinda toate boliile care nu corespund ... (vezi toată discuția)