avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara. Am o problema și aș avea nevoie de un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara. Am o problema și aș avea nevoie de un sfat . Am ...

Buna seara. Am o problema și aș avea nevoie de un sfat . Am primit o parcare noua in zona in care locuiesc , iar aceasta parcare se nimerește sa fie exact langa cel mai scandalagiu vecin al meu. El este fost polițist ( așa se intitulează el , defapt a lucrat că ceva agent la gara) și consideră că toate i se cuvin. Tocmai am fost sunata de tatăl meu că acest vecin l-a contactat la ora 22:15 cum că mașina mea nu e parcată corespunzător pentru că el să poată intra în mașina lui și că el o sa mi-o zgârie că el oricum are casco și îl doare in cur. Am coborât sa verific și nici măcar nu eram pe linia delimitatoare a parcării ci langa ea. Parcasem perfect in locul meu . Ce pot sa fac sa ii închid gura și să înceteze cu amenințările ? Exagerează foarte mult și devine destul de înfricoșător....
Update : tocmai ce mi-a scris fptul că el se simte amenințat de mine și jignit fiindcă i;am spus să își facă un control oftalmologic deoarece consider că vederea lui e diminuată deoarece am parcat perfect .
Ultima modificare: Duminică, 8 Mai 2022
Diana031993, utilizator

Alte discuții în legătură

Maºina zgâriatã sistematic de un vecin roolly roolly Mi-am găsit sistematic maşina zgâriată pe capota portbagajului. Iniţial am dat vina pe copii care se joacă în zonă. Am găsit într-o dimineaţă un ... (vezi toată discuția)
Ce pot face sa nu mai parcheze in curtea mea? ileana_cozanzeana ileana_cozanzeana Buna ziua, Ma deranjeaza foarte tare faptul ca diversi angajati ai firmelor din cladirile adiacente cladirii in care locuiesc, vin la servici si isi ... (vezi toată discuția)
Pot fi reclamate la poliție mașinile care sunt parcate pe loc ... iamchaos iamchaos Pot fi reclamate la poliție mașinile care sunt parcate pe loc de parcare, dar blochează trotuarul cu partea din spate a mașinii? În zona mea, a ajuns ... (vezi toată discuția)