avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... COD COR 722413 STRUNGAR UNIVERSAL Buna ziua, Va rog sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

COD COR 722413 STRUNGAR UNIVERSAL Buna ziua, Va rog sa ma ajutati ...

COD COR 722413 STRUNGAR UNIVERSAL

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea intrebare:

Pot incadra pe cod cor 722413 un salariat care are o diploma de absolvirii a scolii profesionale in meseria de MUNCITOR CALIFICAT PRELUCRARE PERIN ASCHIERE?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Angajare operator cnc Oachi78 Oachi78 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca pot incadra un salariat cu diploma de prelucrator prin aschiere ca operator CNC. Imi cer scuze pentru alegerea ... (vezi toată discuția)
Angajare plus mobile plus mobile Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca pot angaja o persoana care are urmatoarele acte de specializare: Diploma Bac (Mecanica -prelucrator prin aschiere), ... (vezi toată discuția)
Electrician maiamaria maiamaria buna ziua. am o intrebare legata de functia unui salariat. Daca in urma absolvirii scolii profesionale, este calificat in meseria de - Electromecanic masini si ... (vezi toată discuția)