avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare Operator CNC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare Operator CNC

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti daca pot incadra un salariat cu diploma de prelucrator prin aschiere ca operator CNC.
Imi cer scuze pentru alegerea categoriei in care am incadrat intrebarea, dar nu mai gasesc forumul cu dreptul muncii.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:35, 21 August 2023
Ce este operatorul CNC?
Si ce cere legea ca si calificare? poate o anumita diploma? Fiti mai explicit
Operator CNC = Operator la masini-unelte cu comanda numerica. Utilajul in sine e un strung mai modern.
Asta vroiam sa aflu, daca trebuie o anumita diploma.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Octombrie 2019
Oachi78, utilizator
Buna ziua,

Aceiasi dilema o am si eu, cum l-ati incadrat?

Oachi78 a scris:

Operator CNC = Operator la masini-unelte cu comanda numerica. Utilajul in sine e un strung mai modern.
Asta vroiam sa aflu, daca trebuie o anumita diploma.

Ultima modificare: Luni, 21 August 2023
oana.velicu, utilizator
Operator la masini-unelte cu comanda numerica - Cod COR 722323
Operator la masini-unelte cu comanda numerica - Cod COR 722323

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor programator cnc(masini comanda numerica) lilly11a lilly11a Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie, la ce cor COR incadrez un angajat care urmeaza sa ocupe postul de Programator CNC? Multumesc (vezi toată discuția)
Cod cor 722413 strungar universal buna ziua, va rog sa ma ajutati ... Catalinavoinea11 Catalinavoinea11 COD COR 722413 STRUNGAR UNIVERSAL Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea intrebare: Pot incadra pe cod cor 722413 un salariat care are o ... (vezi toată discuția)
Muncitor calificat cu diploma neautorizata de minister HRjunior HRjunior Buna ziua! O persoana care a participat la un curs de formare profesionala se poate angaja ca muncitor calificat chiar daca diploma obtinuta in urma cursului ... (vezi toată discuția)