avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cod Cor Programator CNC(masini comanda numerica)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cod Cor Programator CNC(masini comanda numerica)

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie, la ce cor COR incadrez un angajat care urmeaza sa ocupe postul de Programator CNC?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:14, 16 Septembrie 2014
Programator CNC nu exista in COR.

Puteti utiliza:
- 722323 Operator la masini-unelte cu comanda numerica
sau
- 251202 Programator
ori
- 214136 Programator fabricatie/lansator fabricatie
Stiu ca nu este, tocmai de aceea v-am cerut ajutorul. Insa pentru functiile din COR care incep cu cifra 2 sunt obligatorii studii superioare asa-i? Operator nu pot, pt ca e cu totul altceva...alte variante nu mai am cumva?
Intr-adevar, pentru programator trebuie sa aiba studii superioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare operator cnc Oachi78 Oachi78 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca pot incadra un salariat cu diploma de prelucrator prin aschiere ca operator CNC. Imi cer scuze pentru alegerea ... (vezi toată discuția)
Incadrare Catalina.Drg Catalina.Drg Buna, In codul COR este specificat ca pentru a fi incadrat pe un post de programator sau analist (cod COR 251202, cod COR 251201) este nevoie de Nivelul de ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit programator fara diploma licenta Qzzz Qzzz Buna ziua, Va prezint următoarea speță: Angajat cor 251202 - programator, fara studii superioare finalizate. Compania se încadrează în toate ... (vezi toată discuția)