avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare

Buna,
In codul COR este specificat ca pentru a fi incadrat pe un post de programator sau analist (cod COR 251202, cod COR 251201) este nevoie de Nivelul de studii - 4 (studii superioare), totusi la actualul loc de munca mi se spune ca nui pot pot incadra pe un astfel de post pentru ca am nevoie de studii de specialitate, pentru ca asa ar fi specificat in fisa postului pe posturile respective.
Exista vreo lege in care este specificat acest lucru, sau care sa spuna ca este sau nu este nevoie de studii in domeniu, pe domeniul IT, care sa ma ajute in acest sens, sau nu am inteles eu ce este specificat in COR.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Catalina.Drg , utilizator 14:11, 12 Septembrie 2017
Intr-adevar, condiţiile specifice pe care trebuie să le îndeplinească o persoana pentru ocuparea unui post se stabilesc, pe baza fişei postului,
Da, asta am inteles, dar in fisa postului din codul COR, pentru aceste 2 posturi (le-am luat ca exemplu) nu este specificat doar atat: Nivelul de studii - 4 (studii superioare), eu de aici inteleg ca as putea fi incadrata pe postul respectiv indiferent de domeniul in care au fost studiile respective.
As vrea sa stiu daca se poate sau nu se poate, sau macar unde sa caut sa gasesc un raspuns.
In aceste conditii, puteti fi incadrata pe acel post.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate respectare nivel studii indicat in cor pentru functia respectiva radumititean radumititean Este obligatorie respectarea nivelului minim de studii mentionat de COR pentru o anumita ocupatie, in conditiile in care nu este una pentru care exista ... (vezi toată discuția)
Incadrare pe post nod nod Pentru ocuparea unui post de \\"analist / cod COR 251201\\" (domeniu IT), conform COR sunt necesare studii superioare. Daca persoana respectiva are studii ... (vezi toată discuția)
Incadrare cor FlorinCristianasdasdas FlorinCristianasdasdas Buna ziua, In momentul de fata ocup pozitia de Quality Analyst iar incadrarea mea in COR este de Operator introducere, validare si prelucrare date. Conform ... (vezi toată discuția)