avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare

Buna ziua,
va rog sa imi spuneti daca pot angaja o persoana care are urmatoarele acte de specializare: Diploma Bac (Mecanica -prelucrator prin aschiere), certificat de calificare profesionala -electrician pe functia de sef santier - 122308 ( de fapt el coordoneaza lucrari din santier, echipe de muncitori, necesar materiale, etc).

Mentionez ca noi nu avem nevoie de electrician si nu stiu cum sa il incadrez.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 09:47, 29 Iunie 2011
Buna ziua !
In masura in care nu doriti angajarea acestuia pe unele din posturile pe care are specializare , il puteti angaja ca muncitor necalificat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare co CR_MA CR_MA buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: trebuie sa angajaez un domn care are scoala profesionala cu calificarea de ... (vezi toată discuția)
Schimbare functie maiamaria maiamaria ii pot schimba functia unui salariat de la muncitor necalificat la electrician - sef de echipa? e nevoie sa fie o perioada electrician? va multumesc (vezi toată discuția)
Calificat sau necalificat? laurentiaghinea laurentiaghinea Sunt angajata ca operator mase plastice de 2 ani la o societate,am absolvit liceul de constructii masini,cu diploma de bac si meseria de mecanic masini si ... (vezi toată discuția)