avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii pentru un magazin online de piese auto ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii pentru un magazin online de piese auto tuning?

Buna seara,

Ce autorizatii imi trebuie pentru a-mi deschide un magazin online de piese auto tuning? Intrebarea am pus-o in special pentru autorizatia de mediu, daca e doar online, banuiesc ca nu mi-ar trebui ?

Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 10 Mai 2022
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Autorizatii necesare pentru coduri caen lorandreea lorandreea Pentru o firma care isi desfasoara activitatea printr-un magazin online care comecializeaza corpuri de iluminat importate din UE, este necesara autorizatia de ... (vezi toată discuția)
Autorizare psi si ssm mihaifilip mihaifilip Buna ziua, Suntem un magazin online de piese auto si ne-am deschis de curand un nou punct de lucru intr-o garsoniera. Problema este ce autorizatii avem ... (vezi toată discuția)
Magazin de piese auto noi si second hand ce provin din dezmembrari JhonJon JhonJon Buna seara, vreau sa deschid un magazin de piese auto noi si second hand ce provin din dezmembrari. Este posibil sa revand piese ce provin din dezmembrari ... (vezi toată discuția)