avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare PSI si SSM
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare PSI si SSM

Buna ziua,

Suntem un magazin online de piese auto si ne-am deschis de curand un nou punct de lucru intr-o garsoniera. Problema este ce autorizatii avem nevoie de la PSI si SSM ? De la registrul comertului nu avem nici o precizare cum ca ne-ar trebui autorizatii. Mentionez ca nu avem stocuri, cel mult piesele vor fi '' in stoc '' pentru maxim 24 H.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 22:58, 4 Iunie 2010
Fiind magazin online nu aveti nevoie de nici un fel de autorizatii.Succes!
Pentru ca este magazin online cei de la ONRC nu v-au spus nimic de alte autorizatii.
Nu aveti nevoie de autorizatii pt ca aveti magazin on line!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie magazin online Cristina Vasile Cristina Vasile Ma poate ajuta cineva cu o monografie pt. un magazin online de piese auto?. Atata timp cat nu am stoc si nici gestiune de marfuri la magazinul online(?), ce ... (vezi toată discuția)
infiintare srl cu sediu social garsoniera locuita terminus1 terminus1 Buna ziua, As dori sa stiu daca se poate infiinta un SRL pentru un magazin virtual cu sediu social intr-o garsoniera cu o singura camera in care si locuiesc ... (vezi toată discuția)
Acte/autorizatii dupa infiintarea srl redbogdan90 redbogdan90 buna seara, de curand am infiintat un srl-d neplatitor de tva vreau sa i-mi deschid un service gsm/ vanzari accesorii, imi puteti spune si mie ce acte ... (vezi toată discuția)