avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua Ma numesc Emilia Ifrim. Locuiesc in ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua Ma numesc Emilia Ifrim. Locuiesc in străinătate din ...

Buna ziua

Ma numesc Emilia Ifrim. Locuiesc in străinătate din 2011.
Va rog frumos sa ma sfătuiți intr-o problema.
Am fost girant ipotecar pentru un credit achiziționat de o companie, in anul 2008.
In 2009, din girant ipotecar am fost schimbată in girant in aval ( fără consimțământul meu).
Compania a fost falimentata și radiată , câțiva ani mai târziu . Deasemenea , eu nu aveam nicio calitate in compania respectiva .
Creditul nu a foat rambursat . Banca nu mai exista ( este vorba despre BANK Post ).
Dar in prezent este deschis un dosar de recuperare a întregii sume restante, pe numele meu. ( aproximativ 6 miliarde de lei, cu penalizări și alte costuri).
Eu am un credit de nevoi personale in derulare , la o alta banca ( Unicredit ), și in prezent acel cont de credit este sub poprire , (cu hotărâre judecătorească), de către acel executor. Aceasta îmi îngreunează / blochează demersul meu de a achita anticipat creditul meu de nevoi personale, deoarece din rata mea lunară , o parte este transferata către poprire…. pentru recuperarea sumelor restante de către societatea comercială , care nici nu mai exista …
In aceasta situație, pentru mine cred ca va fi foarte dificil sa mai termin creditul meu de nevoi personale …..
Ce riscuri sunt pentru mine in aceasta situație , având in vedere ca nu am nicio posibilitate de a achita aceasta suma ? ( cel puțin nu in viața asta, oricât as munci, chiar și cu veniturile mele din străinătate ).
Dacă nu am alte bunuri , conturi , imobile, și alte venituri pe numele meu, ce poate face executorul pentru a recupera suma sau Închide dosarul ?
De ce executorul nu s-a îndreptat către titularul creditului ( persoana fizica ) ?
Ce as putea face pentru a ieși din aceasta situație ?

Va mulțumesc anticipat

Cu mult respect
Emilia

Alte discuții în legătură

Cred nevoi pers kinga-amalia kinga-amalia nu pot achita suma totala 17800 ron si voi ajunge la executor silit ce pot patii traiesc in strainatate (vezi toată discuția)
Executare silita teodorescu madalina teodorescu madalina Buna ziua, Am o problema la care nu mai am solutie. In 2007 am contractat un credit de nevoi personale de la o banca (nu stiu daca am voie sa postez numele) ... (vezi toată discuția)
Probleme cu creditul maria51 maria51 am girat pe un coleg la banca DECEBAL DEVA,colegul a mai contactat un credit cu gaj apartament,mentionez ca ambele credite le-a facut in acelas an,la creditul ... (vezi toată discuția)