avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna dimineata. In urma unei casnicii de 10 ani, am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna dimineata. In urma unei casnicii de 10 ani, am decis sa ...

Buna dimineata. In urma unei casnicii de 10 ani, am decis sa parasesc domiciliul. N am mai suportat violentele sotiei, certurile si scandalurile pe care le facea oriunde inclusiv la locul de munca..N am depus niciodata plangere in speranta ca totul se v a corecta. Acum ca am plecat am avut si curajul sa depun divortul. Nu avem copii impreuna. Ea ma cauta facand scandaluri la mama mea acasa, sunandu mi cunostiintele si prezentandu ma ca pe un infractor fugit. Nu vreau sa mai am de a face cu aceasta femeie si nu stiu cum sa procedez sa ma lase in pace sa traiesc linistit. Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:54, 10 Mai 2022
Chemati politia cand vine cu scandal . Puteti cere emiterea unui ordin de restrictie.
Cred ca după divort, lucrurile se vor linisti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine interdictie pentru fostul sot? Carmen91 Carmen91 Am divortat din anul 2008, custodia copilului mi-a fost incredintata mie, insa, nu am reusit sa traiesc linistita din cauza fostului sot. Am parasit casa ... (vezi toată discuția)
Relatie dubla AndreiGeorge AndreiGeorge Buna seara , am o mare problema si am decis sa-mi incerc norocul aici in speranta ca voi putea primi un sfat. In urma cu o luna am aflat de o relatie ... (vezi toată discuția)
Divort Ionutmohorea Ionutmohorea Buna ziua. Sincer nu am curajul, si cuvintele la mine. Numarul dumneavoastră il am de la un domn taximetrist care ma salvat (poate chiar de la moarte), sub ... (vezi toată discuția)