avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Relatie dubla
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Relatie dubla

Buna seara , am o mare problema si am decis sa-mi incerc norocul aici in speranta ca voi putea primi un sfat.
In urma cu o luna am aflat de o relatie extraconjugala a sotiei mele. Au fost cateva discutii , imbranceli,tipete, nimic violent.
Poate multi din cei care citesc asta vor spune ca sunt nebun , dar am decis ca o las in pace in baza promisiunilor ei ca ceea ce face este o chestie de moment si ca-si va reveni.
Binenteles ca nu a facut asta , ba chiar a ajuns sa vorbeasca cu individul la telefon de fata cu mine , si chiar sa-si stabileasca intalniri. Drept dovada la ora la care scriu ea este binemersi in bratele amantului.
Nu a avut curajul sa-mi spuna in fata ca a decis sa renunte la familie in favoarea iubitului ei asa ca mi-a trimis cateva sms-uri ,in cursul noptii de ieri in timp ce dormeam, Dimineata(24-03-2012) dupa ce le-am citit i-am spus ,,, "eu nu mai suport situatia asta oricat te-as iubi. te rog sa iei o decizie,,, eu sau el" Binenteles ca a ales el .
Avem 2 copii minori , pe care dupa spusele ei , ar vrea sa-i mute la "parintii" ei pun glilimele , pt ca ea a fost cresuta de stat , iar cand a ajuns in casa "parintilor" ei (mama naturala / "tata" concubinul acesteia) cel din urma mintind-o si cumparand-o cu diverse ,, a avut o relatie intima cu ea de mai bine de 1 an... Nu vreau sa o indepartez de copii dar nici nu sunt de acord ca ea sa-i duca acolo unde in urma cu ani , a avut parte de tratamentul mentionat mai sus.
Si inca ceva , a plecat spunand ca nu se mai intoarce ,,,, cum si in ce fel (in cazul in care nu revine acasa) o pot denunta pt parasire de domiciliu?
In speranta ca cineva ma poate ajuta cu un sfat va multumesc si astept un raspuns indiferent care ar fi acela.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 18:42, 25 Martie 2012
Parasirea domiciliului nu este infractiune si nu este pedepsita in nici un fel. Puteti depune o cerere de divort la judecatorie si veti avea mai multe sanse sa castigati locuinta minorilor pentru ca ea a parasit copii si locuinta pentru amant.
introduceti divort so solicitati stabilirea domiciliului minorilor la dvs.
faptul ca a parasit domiciliul este un argument

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In caz de adulter al mamei, ce sanse are tatal ca instanta judecatoreasca ... jamesbone jamesbone In caz de adulter al mamei, ce sanse are tatal ca instanta judecatoreasca sa decida, in caz de divort, ca copilul sa locuiasca cu acesta? (vezi toată discuția)
Adulter in concubinaj, custodie minori maraujica maraujica salut. am si eu o intrebare pentru cine ma poate ajuta. stau in concubinaj cu o persoana de 9 ani, avem 2 copii minori, el e plecat la munca in strainatate iar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Alexandra mari Alexandra mari Am si eu o problema.I urma divergentelor familiare dintre mine si sotul meu am parasit caminul conjugal lasand in urma doi copii minori de 14 si respectiv 10 ... (vezi toată discuția)