Buna seara , am o mare problema si am decis sa-mi incerc norocul aici in speranta ca voi putea primi un sfat.
In urma cu o luna am aflat de o relatie extraconjugala a sotiei mele. Au fost cateva discutii , imbranceli,tipete, nimic violent.
Poate multi din cei care citesc asta vor spune ca sunt nebun , dar am decis ca o las in pace in baza promisiunilor ei ca ceea ce face este o chestie de moment si ca-si va reveni.
Binenteles ca nu a facut asta , ba chiar a ajuns sa vorbeasca cu individul la telefon de fata cu mine , si chiar sa-si stabileasca intalniri. Drept dovada la ora la care scriu ea este binemersi in bratele amantului.
Nu a avut curajul sa-mi spuna in fata ca a decis sa renunte la familie in favoarea iubitului ei asa ca mi-a trimis cateva sms-uri ,in cursul noptii de ieri in timp ce dormeam, Dimineata(24-03-2012) dupa ce le-am citit i-am spus ,,, "eu nu mai suport situatia asta oricat te-as iubi. te rog sa iei o decizie,,, eu sau el" Binenteles ca a ales el .
Avem 2 copii minori , pe care dupa spusele ei , ar vrea sa-i mute la "parintii" ei pun glilimele , pt ca ea a fost cresuta de stat , iar cand a ajuns in casa "parintilor" ei (mama naturala / "tata" concubinul acesteia) cel din urma mintind-o si cumparand-o cu diverse ,, a avut o relatie intima cu ea de mai bine de 1 an... Nu vreau sa o indepartez de copii dar nici nu sunt de acord ca ea sa-i duca acolo unde in urma cu ani , a avut parte de tratamentul mentionat mai sus.
Si inca ceva , a plecat spunand ca nu se mai intoarce ,,,, cum si in ce fel (in cazul in care nu revine acasa) o pot denunta pt parasire de domiciliu?
In speranta ca cineva ma poate ajuta cu un sfat va multumesc si astept un raspuns indiferent care ar fi acela.