salut. am si eu o intrebare pentru cine ma poate ajuta. stau in concubinaj cu o persoana de 9 ani, avem 2 copii minori, el e plecat la munca in strainatate iar eu in lipsa lui am avut o relatie extraconjugala cu un barbat timp de mai bine de un an. in tot acest timp el venea la mine acasa, casa concubinului, si dupa aceasta perioada am vrut sa ii pun capat. el nu e deacord si ma ameninta ca ii spune tot concubinului, aratand-ui dovzi,poze cu mine si noi, si ca ii va spune tot si va veni si ca martor in favoarea lui pentru minori.peste toate s-ar gasi mai multi oameni "de bine" care sa ii confirme concubinului ca am avut relatia asta extra conjugala, si ca lasam copii la parintii mei in timp ce eu eram acasa cu amantul.intrebarea mea este, in cazul de mai sus, ce sanse am sa raman in casa si cu minorii daca s-ar ajunge la tribunal? ce pierderi as avea in cazul unui proces daca ar veni amantul cu pozele,unu,doi martori care mi-au vazut copiii in nenumarate randuri la parinti stiind ca eu sunt acasa cu amantul si faptul ca am dus amantul chiar in casa concubinului?
Nu exista relatie extraconjugala cat dvs nu sunteti casatorita, ati avut o relatie si cu altul, asta e altceva.
Spuneti-i concubinului despre isprava si daca decideti sa va despartiti, asta e.
In ce casa vreti sa ramaneti ca asta nu am inteles-o ?
Veti exercita autoritatea parinteasca in comun, locuinta copiilor la dvs ( daca aveti unde si cu ce ii intretine) si tatal va plati pensie.
aluilalt faceti-i plangere penala pt santaj.
Relatie dubla
AndreiGeorge
Buna seara , am o mare problema si am decis sa-mi incerc norocul aici in speranta ca voi putea primi un sfat.
In urma cu o luna am aflat de o relatie ... (vezi toată discuția)