avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actiune in revendicare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actiune in revendicare

Actiune in revendicare

Buna ziua!Pot completa cererea de chemare în judecata având obligatia de a face cu o acțiune în revendicare cu același pirit ?Judecătoria si-a declinat competenta și dosarul urmează sa fie trimis la tribunal secția contencios administrativ și fiscal. Doresc aceasta completare a cererii inițiale pe care as indrepta-o către judecătorie dosarul nefiind trimis încă spre tribunal ,deoarece intenționez sa solicit suspendarea judecatii unui alt dosar pînă la rămânerea definitivă a sentinței în dosarul cu obligatia de a face și mă ajută mai mult acțiunea in revendicare pe care as completa-o ,i trucit dosarul este deja pe rol și din câte am înțeles suspendarea poate sa se facă în condițiile în care deja exista pe rol o acțiune, dar după cum am spus ma ajuta mai mult cererea în revendicare. Mulțumesc frumos.
Ultima modificare: Marți, 10 Mai 2022
danalida, utilizator
Cel mai recent răspuns: danalida , utilizator 17:55, 11 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie deschis proces separat.
În astfel de cazuri se merge la avocat.
Ultima modificare: Marți, 10 Mai 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Mulțumesc frumos pentru răspuns ! În momentul în care se înregistrează dosarul cu acțiune în revendicare la judecătorie este necesar sa scot certificatul de grefa pentru a-l atașa la dosarul a cărui suspendare o solicit sau e suficient scot de pe portalul instanței dovada faptului că s-a deschis dosar cu acțiune în revendicare și sa atașez dovada la dosarul pe care îl doresc suspendat deocamdată ?Mulțumesc anticipat!
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In mod normal certificat de grefa...
V-aș ruga dacă puteți sa îmi spuneți pentru ca intenționez sa formulez eu acțiunea in revendicare a terenului ,un lucru care nu îmi este clar: cit e taxa de timbru tinind cont ca e vorba de un teren intravilan din care doar o cota este în proprietate ?
Am înțeles cautind informații pe net ceva cu 100 de lei sau procent din valoarea impozabila a terenului, dar nu știu cum s-o aflu ...Mulțumesc anticipat!
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Ultima modificare: Miercuri, 11 Mai 2022
danalida, utilizator
Mulțumesc frumos!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

In mod normal certificat de grefa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire privindcompetentanta instantei - speta etta etta Am o problema si nu stiu exact cum sa procedez. Am formulat cerere de chemare in judecata impotriva unui debitor in data de 12.02.2008 in temeiul art.51 ... (vezi toată discuția)
Urmarirea penala pentru 290 cod penal mihaela_clau mihaela_clau Paritii intr-un dosar civil avind ca obiect actiune in constatare se inscriu in fals impotriva reclamantului,fac plingere penala,se deschide dosar penal. Acum ... (vezi toată discuția)
Actiune în revendicare drept comun/ legea 10/2001 Oana  Tudor Oana Tudor Buna! Am nevoie de niste sfaturi in legatura cu o speta de altfel foarte interesanta: Pe scurt: 1. Pe 15.03.2000 la Judecatoria H. este inregistrată o ... (vezi toată discuția)