avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Este legal sa se ceara compensarea data de guvern la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Este legal sa se ceara compensarea data de guvern la gaze inapoi ...

Este legal sa se ceara compensarea data de guvern la gaze inapoi daca ai depasit consumul pe o luna? In martie 311 m3 consumati si mi factureaza sa le restitui compensarea pe ianuarie si februarie.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:15, 10 Mai 2022
Ce treaba are consumul din martie, cu cel din ianuarie si februarie ?Daca intr-o luna nu v-ati incadrat nu se acorda compensarea.
Schema de compensare o gasiti aici :
[ link extern ]

Daca va considerati nedreptatita faceti o petitie la ANRE : [ link extern ] /
Nu stiu, dar eu am de plata compensarea acordata pe ian si feb iar la reclamatia facuta raspunsul a fost ca am depasit consumul pe perioada respectiva, deci returnarea compensarii e conf. legii.
Uitati-va pe schema de compensare si comparati cu facturile, daca ati depasit consumul maxim.
Daca nu, faceti petitie la ANRE. Presupun ca reclamatia a fost facuta la furnizor, initial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Câți locuitori ați fost înșelați de cei care "actualizau" ... GeorgeTo GeorgeTo Câți locuitori ați fost înșelați de cei care \"actualizau\" contractele de gaz și curent ? Noi am pățit-o chiar acum înainte de Paști ,și au ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! nu am înteles,atat la curent cat si la gaz de refera ... doinaianoselmoiseanu@gmail.com doinaianoselmoiseanu@gmail.com Buna ziua! Nu am înteles,atat la curent cat si la gaz de refera la consum anual adica maxim 1000kwh la curent si 960 la gaz sau lunar? (vezi toată discuția)
Factură de gaz estimată sebestyenrozalia sebestyenrozalia Am optat pentru autocitire contor gaz. În luna aceasta am uitat să transmit indexul şi am primit o factură estimativă puţin spus exagerată. La ... (vezi toată discuția)