avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Imobilele construite inainte de 1945 (in speta 1933) ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Imobilele construite inainte de 1945 (in speta 1933) pot fi asigurate? ...

Imobilele construite inainte de 1945 (in speta 1933) pot fi asigurate? Ma refer atat la asigurarea obligatorie cat si la cea facultativa. Mai precis, chiar daca firma de asigurare permite contractul, are el vreo valoare in caz de dauna dat fiind ca specifica in contract ca nu acopera materiale de constructie mai vechi de 30 de ani?
Daca nu, ce cale legala pot urma pentru a recupera banii platiti mai multi ani la rand de un pensionar pentru o astfel de asigurare?
Multumesc,
Ioana

Alte discuții în legătură

Asigurare locuinte BogdanGradinaru BogdanGradinaru Am o camera de camin cu o suprafata totala de 11 mp la ultimul etaj (etajul 4) intr-un bloc din beton in Craiova. Valoarea acestei locuinte este de maxim ... (vezi toată discuția)
Asigurare locuinta cornel510 cornel510 Buna ziua.Mai este obligatorie asigurarea locuintei?Ma intereseaza pt ca mama mea are facuta asigurarea de vreo 4-5 ani parca si de 2 ani firma cu care a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu vatamare corporala coky coky Buna ziua, am si eu o dilema, am fost implicat recent intr-un accident de circulatie, toata lumea stie ca e vina lui, pana si el recunoaste, politia a zis sa ... (vezi toată discuția)