avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara....am și eu o problemă și tot odată ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara....am și eu o problemă și tot odată și e întrebare!! ...

Bună seara....am și eu o problemă și tot odată și e întrebare!! Sunt din Republica Moldova căsătorită din 2019 cu cetățean român și avem un copil împreună,in tot acest timp am fost distrusa psihic ,înjurată.
In 2020 am hotărât să plec unde mă vor duce ochii pentru că nu mai suportam...menționez că atunci locuiam la mama lui.
În ianuarie mi-am luat inima în dinți cu doi copii cel mic avea 4 luni și cel mare 6 ani sa plec că nu mai suportam presiunea care o aveam din partea lor(soțului și mamei lui.) Mi-a luat banii care ii aveam in portofel telefonul și tableta copilului crezind că nu voi pleca. Eu fiind din Republica Moldova nu cunoșteam deloc orașul și nici nu aveam pe nimeni la cine să apelez.. Într-un final cu ajutorul poliției am ajuns într-un centru maternal . La citeva zile mă găsit și mi-a adus telefonul și tableta că sa poată lua legătura,ok am zis ca săi mai dau o șansă pentru copii.. că deoarece fiind la maicasa poate presiunea ei ne-a afectat căsnicia și am hotărât să o luăm de la capăt . Nici pe departe nu a fost chiar așa cum mi-am imaginat.
Iarăși certuri reproșuri amenințări și tot așa mai departe,de foarte multe ori i-am zis că sa divorțăm că nu mai are rost sa continuăm dar nimic.
O săptămână ...doua e bn și după explodează...de fiecare data își cere scuze zice că se va schimba că va fi mai calm că își va controla ieșirile dar nu este așa. Psihic nu mai rezist și nici nu mai pot să trăiesc cu el.
Întrebarea mea este cum sa procedez in continuare ?
Doresc să plec de la el(menționez că stăm cu chirie și el plătește chiria pentru că eu stau acasă cu copilul cel mic care acum 1 și 8 luni)
Mă amenința că nu va mai plăti chiria că nu va mai trimite bani.( El are plecat înafara)
Mă va afecta cu ceva daca părăsesc domiciliu și plus că doresc sa depun actele de divorț.
Va mulțumesc mult....ORICE SFAT E BINE VENIT
Nu va afecteaza cu nimic,plecati unde doriti,gasiti va ceva cu chirie si introduceti actiunea de divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face? machita machita Dupa 14 ani de casnicie,dupa multeeeee certuri,batai si alte cele,nu mai pot trai alaturi de \"sotul\"meu.Pot pleca de la el,de acasa,cu copilul pana sa bag ... (vezi toată discuția)
Prin divort imi poate lua copilul? Efrosenia Efrosenia Buna ziua! Am nevoie atat de mult de ajutorul dumneavoastra. Sunt din Republica Moldova, casatorita in Romania cu un cetatean roman de un an. Impreuna avem o ... (vezi toată discuția)
Concu catmandu catmandu Sunt de 20 de ani in concubinaj cu aceasta femeie. Avem si un copil care acum are 16 ani. Ne-am cunoscut in Italia in 1997. Atât eu cat si ea eram divortati ... (vezi toată discuția)