avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, unde as putea reclama un medic ce scrie in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, unde as putea reclama un medic ce scrie in documente ...

Buna ziua, unde as putea reclama un medic ce scrie in documente oficiale (scrisoare medicala) aprecieri despre o persoana pe care nu a vazut-o niciodata? E vorba despre un neurolog care ii da o scrisoare medicala bunicului copilului meu, bunic bolnav de Parkinson si sdr anxio depresiv, iar dr scrie ca poate petrece timp cu nepotul, fapt ce ar fi benefic emotional pentru amandoi! E Clara incerca Rea de manipulare a justitiei si de influentare, pe baza unui fals grosolan! Dr nu a vazut niciodata copilul, cu atat mai mult nu are de unde si cum aprecia ce ii este benefic emotional sau nu! Scrisoarea e folosita in instanta de bunic pt a putea avea grija singur de minor!
Cel mai recent răspuns: Anastasia gar , utilizator 17:33, 12 Mai 2022
Trebuie să faceți o plângere la Colegiul Medicilor. În funcție de soluția primită, puteți să-l dați în judecată pe malpraxis, solicitând despăgubiri.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din punctul meu de vedere plangerea împotriva medicului e o problema secundara căci ea nu inlatura de plano acel înscris din dosar.
Or interesul dvs este combaterea si înlăturarea acelui înscris și în subsidiar abia tragerea la răspundere a medicului.
Asa ca duceți bătălia corecta dacă vreți sa câștigați razboiul
Judecatorul ia de buna acea hartie medicala fara a isi pune prea multe intrebari. Dar daca exista o plangere penala si un procuror de ex ancheteaza cazul, poate va cere medicului sa faca dovada acelui inscris (sa ceara dovada unui eventual consult al copilului) sau sa ceara de exemplu, referat ul depus de pacient la comisia de handicap, in care acelasi medic trece si diagnosticul de dementa. Evident scopul e acela de a scoate inscris ul din acest dosar, dar acest lucru nu am alte idei cum sa il fac.
În primul rând, faceţi rost de acel înscris depus la comisia de handicap.Puneţi faţă în faţă cele 2 înscrisuri , adică întocmiţi nişte note, pe care le depuneţi la dosar. Câţi ani are copilul? Dacă e mare, va fi audiat de instanţă.
Aceasta e problema, eu ca persoana fizica nu am cum avea acces legal la acte medicale depuse de un tert la comisia de handicap! Doar judecatorul/procurorul le poate cere, daca asta serveste cauzei! Judecatorul in procesul de stabilire program vizitare minor de 6ani nu stiu daca va fi interesat de studierea in amanunt a unor înscrisuri medicale ce privesc reclamantul, atata vreme cat are la dosar aceasta scrisoare medicala mincinoasa de la neurolog, in care bunicul pare aproape sanatos (boala Parkinson controlata terapeutic, sdr anxios depresiv in tratament), pt ca dna dr a "uitat" ca prin minune sa scrie si despre Dementa care de fapt e principalul diagnostic ce ii da drept omului la certificat de handicap.... DEMENTA e trecuta in referatul pt comisia de handicap, dar nu si in scrisoarea pt instanta, pt ca dna dr e apropiata de a familiei reclamantului, si scrie diagnosticele in functie de scopul propus..
Ultima modificare: Joi, 12 Mai 2022
Anastasia gar, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, bunicul patern al copilului meu de 6 ani, bunic de ... Anastasia gar Anastasia gar Buna ziua, bunicul patern al copilului meu de 6 ani, bunic de 75 ani cu probleme mari de sanatate neuro psihiatrica (boala Parkinson, dementa, sindrom anxios ... (vezi toată discuția)
Contestație certificat handicap parkinson Andreea&Bunica Andreea&Bunica Buna seara ! Am următoarea problema: bunica mea are B. Parkinson din 2006. Recent, a suferit și 2 AVC-uri, in urma cărora a rămas și cu o dementa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de handicap alyofficiall10 alyofficiall10 bunicul meu a facut un accident vascular unde a fost internat la spitalul clinic fundeni la neurologie la iesirea din spital pe langa alte diagnostice diabet ... (vezi toată discuția)