avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am o problema delicata legata de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am o problema delicata legata de apartamentul pe care ...

Buna ziua! Am o problema delicata legata de apartamentul pe care mama mi l-ar lasa mostenire. Mama a pierdut actul original al locuintei si nu are decat copii legalizate dupa Titlul de proprietate, care am inteles ca nu se mai elibereaza de catre institutia care l-a emis in 1974 pentru ca nu mai exista. Am sunat la Primarie si mi s-a spus ca acea copie dupa Titlul de proprietate e valabila in cazul vanzarii sau mostenirii. As vrea, totusi, sa stiu daca voi avea probleme cu mostenirea apartamentului mai tarziu. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Help !! copie titlu de proprietate theathea theathea Va rog sa-mi spuneti carei institutii sa ma adresez pt a-mi elibera o copie legalizata dupa un titlu de proprietate eliberat de COMISIA JUDETEANA PT. ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate bella_y bella_y Buna ziua! Va scriu si eu cu o problema.Mama mea este mostenitoarea unui teren impreuna cu un nepot pe un titlu de proprietate lasat de bunica mea adica mama ... (vezi toată discuția)
Pierdere titlu de proprietate Ang21 Ang21 Salut! Imi poate spune cineva ce ar trebui sa fac pentru a dobandi un duplicat al unui titlu de proprietate, in cazul pierderii originalului?:( (vezi toată discuția)