avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Sunt eleva la postliceală sanitară ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Sunt eleva la postliceală sanitară cursuri cu frecventa ...

Buna ziua! Sunt eleva la postliceală sanitară cursuri cu frecventa zilnica anul 3. La finalul lunii august termin examenele finale iar în septembrie doresc să mă angajez. Întrebarea este dacă rămân însărcinată în perioada imediata după ce mă angajez am dreptul la indemnizație de creștere copil in condițiile în care nu împlinesc un an în câmpul muncii la nașterea copilului și am o întrerupere între școală și angajare? Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pentru eleva la postliceala lauramateescu lauramateescu Buna ziua, sunt insarcinata in 39 saptamani, am 25 ani si sunt eleva la postliceala la cursuri de zi, scoala de stat. Data probabila a nasterii este 28 iunie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in luna august termin școala postliceală sanitară. ... Deni25 Deni25 Buna ziua! In luna august termin școala postliceală sanitară. Daca mă angajez și rămân însărcinată urmând să nasc înainte de a împlini 1 an în ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie pentru ccc daca urmez cursurile unei scoli postliceala? adynaady adynaady Buna ziua!!! Am si eu o intrebare: in toamna acestui an as dorii sa ma inscriu la o postliceala cursuri zi, intrebarea mea este daca sa intampla sa raman ... (vezi toată discuția)