avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! In luna august termin școala postliceală ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! In luna august termin școala postliceală sanitară. ...

Buna ziua! In luna august termin școala postliceală sanitară. Daca mă angajez și rămân însărcinată urmând să nasc înainte de a împlini 1 an în câmpul muncii, primesc indemnizație de creștere copil?
Ultima modificare: Duminică, 27 Martie 2022
Deni25, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt eleva la postliceală sanitară cursuri cu frecventa ... Elen. Elen. Buna ziua! Sunt eleva la postliceală sanitară cursuri cu frecventa zilnica anul 3. La finalul lunii august termin examenele finale iar în septembrie doresc ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil laviciul laviciul Buna ziua . In 2017 August am incheiat scoala postliceala de 3 ani la zi la o scoala acreditata . In ianuarie 2018 am ramas insarcinata urmand sa nasc la ... (vezi toată discuția)
Indemnizație creștere copil AnaPrs08 AnaPrs08 Buna ziua ! Sunt la scoala Postlicela Feg, AMG , anul 2, si sunt însărcinată in 30 de sapt, ar trebui sa nasc pe 1-15 Septembrie .. am intrebat la ... (vezi toată discuția)